top of page
Efi2.jpg

a Σ y l u M

Η διαδικτυακή παράσταση ΑΣΥLVM, a holy space within είναι μία καλλιτεχνική ερευνητική κοινωνική δράση της Polkadot Productions, που εστιάζει θεματικά στον κοινωνικό στιγματισμό των ψυχικών ασθενειών που δημιουργήθηκε και παρουσιάστηκε κατά την περίοδο της πανδημίας.

Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία – συμπαραγωγή με την Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ) και την πλατφόρμα AEJAA, επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τέθηκε υπό την Αιγίδα του. 
Η δράση ΑΣΥLVM, a holy space within είναι ένα έργο μουσικού κυβερνοθεάτρου που παρουσιάστηκε σε δύο εκδοχές, διαδικτυακής έκθεσης της έρευνας - δράσης και διαδικτυακής παράστασης. Το υλικό που προέκυψε από την έρευνα εκτίθεται σε έναν κυβερνοχώρο (διαδραστική ιστοσελίδα) – digital installation (ψηφιακή εγκατάσταση), μια ψηφιακή αντανάκλαση της δράσης. Εκεί ο θεατής – επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα καλλιτεχνικά υλικά (κείμενα, μουσικές, συζητήσεις, εικαστικά, βίντεο) της παράστασης που προέκυψαν κατά τη  διάρκεια των προβών. Η παράσταση παρουσιάστηκε ζωντανά στο διαδίκτυο (θέατρο του εγκλεισμού) μέσω της πλατφόρμας AEJAA, στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2021.

Mε την υποστήριξη και εθελοντική συμμετοχή των ομάδων της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ)

Credits

Ιδέα: Αναστασία Κατσιναβάκη, Ρήγας Δίπλας
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ελένη Καλαρά
Video art, live video: Δήμητρα Μητσακη (FLP Athens)
Σύνθεση κειμένων, δραματουργική επιμέλεια: 
Αναστασία Κατσιναβάκη, Ελένη Καλαρά

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση και στίχοι: Ρήγας Δίπλας
Καλλιτεχνική συνεργασία, συντονισμός ομάδων ΠΕΨΑΕΕ: 
Νίκη Λουλαδάκη, Χρήστος Βερβερούδης
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Polkadot Productions


Εμφανίζονται οι: Ρήγας Δίπλας, Ελένη Καλαρά, Μαρίλια Κατράκη, Αναστασία Κατσιναβάκη, Εμμανουέλα Κίτσου, Δήμητρα Μητσάκη, Σωτήρης Μιχαλάκης, Έφη Παπαδάκη 

 

 

Ιστότοπος: http://asylum-holyspace.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/asylum.holyspace/   

Με την οικονομική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δείτε περισσότερα εδώ

bottom of page